Om Mig

lite mer om MTDC digital

Malin heter jag och är från Lund. Jag pluggade på Academedia i Malmö för drygt 20 år sedan. Därefter har jag bott i Stockholm och jobbat inom digital media och marknadsföring sedan 2006 hos allt från publicister till säljbolag till mediabyråer.

Jag flyttade ner till lugnet på vackra Österlen 2017 och började jobba som projektledare och digital marknadsförare på en reklambyrå i Simrishamn. Jag är även väldigt intresserad av femtiotalsestetik och äger min egna webbshop RetroRocket som säljer vintage och 50-tals inspirerat mode.

Frilansare inom social & digital marknadsföring

Hösten 2019 valde jag att starta eget som projektledare och marknadsföringsexpert, istället för att jobba som generalist valde jag att bli specialist. Jag gör allt inom Social Media från Facebook, LinkedIn, Pinterest till Instagram och E-mail marknadsföring till analys och statistik. Jag hjälper också till med content vid behov samt digitala strategier och projektledning. Dessutom är jag duktig på google ads och analytics. Sedan händer det även att jag jobbar som kommunikatör för kunders räkning och fixar sådant som pressmeddelande och annat.

Ett axplock vart jag jobbat genom åren

Genberg & Co Reklambyrå – Projektledare och producent
Schibsted Sverige (Blocket, Aftonbladet, SvD, Tv.nu, Omni, Klart.se) – Mellanchef för Displayannonsering samt med programmatic
Mindshare – Mellanchef inom digtal media och kampanjhantering på mediabyrå.
Sellbranch (Yahoo!, Twitter, Spilgames m.fl.) – Mellanchef för premium/displayannonsering
Leanops – Konsult inom annonshantering på företag som Bonnier(SF, DN, DI, Resumé m.fl.) samt Familjeliv, Hemnet m.m.

Utbildning inom Digital media och reklam

E-learningdesign Academedia
Ledarskap
Presentationsteknik
Ny som chef
Systemvetenskap