Om Mig

Malin heter jag och är från Lund. Jag pluggade på Academedia i Malmö för drygt 20 år sedan. Därefter har jag bott i Stockholm och jobbat inom digital media och marknadsföring sedan 2006 hos allt från publicister till säljbolag till mediabyråer.

Jag flyttade ner till lugnet på vackra Österlen 2017 och började jobba som projektledare och digital marknadsförare på en reklambyrå i Simrishamn. Jag är även väldigt intresserad av retro och vintagetalsestetik och äger min egna webbshop RetroRocket som säljer vintage och femtiotals inspirerat mode.

Frilansare/konsult inom digital marknadsföring, projektledning och social media

Hösten 2019 valde jag att starta eget som konsult/frilans projektledare och marknadsföringsexpert.  Jag konsultar/frilansar med allt från projektledning till marknadsföring till analys och statistik på heltid, deltid och beroende på kundens behov. Jag hjälper också företag med skapande och publicering av content samt digitala strategier och projektledning. Dessutom är jag duktig på social media, google ads och analytics. Sedan händer det även att jag jobbar som kommunikatör för kunders räkning och fixar sådant som pressmeddelande och annat. Så man kan säga att jag har många verktyg i min låda. 

Ett axplock vart jag jobbat genom åren

IKEA – Projekledare för contentuppdrag (underkonsult)
Publicis Groupe – Paid social media specialist (underkonsult)
Genberg & Co Reklambyrå – Projektledare och producent
Schibsted Sverige (Blocket, Aftonbladet, SvD, Tv.nu, Omni, Klart.se) – Mellanchef för Displayannonsering samt med programmatic
Mindshare – Mellanchef inom digtal media och kampanjhantering på mediabyrå.
Sellbranch (Yahoo!, Twitter, Spilgames m.fl.) – Mellanchef för premium/displayannonsering
Leanops – Konsult inom annonshantering på företag som Bonnier(SF, DN, DI, Resumé m.fl.) samt Familjeliv, Hemnet m.m.

Utbildning inom Digital media och reklam

E-learningdesign Academedia
Ledarskap
Presentationsteknik
Ny som chef
Systemvetenskap