Om Mig – Marknadsföringsbyrå i Miniformat

Behöver ditt företag en  marknadsföringsbyrå?

Malin heter jag och är ursprungligen från Lund i Skåne. Jag pluggade på Academedia i Malmö för drygt 20 år sedan. Därefter har jag bott i Stockholm och jobbat inom digital media med annonsering, projektledning och marknadsföring sedan 2006 hos allt från publicister till säljbolag till mediabyråer, reklambyråer och mycket mer. Det innebär att jag har över femton års erfarenhet inom allt som har att göra med digital marknadsföring och annonsering.

2017 flyttade jag ner till Österlen utanför Ystad och började jobba som på en reklambyrå i Simrishamn. Sedan 2019 har jag drivit eget företag och ser mig själv som en marknadsföringsbyrå fast i miniformat. Det betyder att du slipper alla onödiga kostnader och kan enkelt plocka russinen ur kakan utefter vad dina behov är. Med mig behöver du inte betala för stora möten med massor av personer inblandade, jag ser till att koppla in rätt resurser när du behöver dem.

Jag jobbar med kollegor som bygger hemsidor, gör djupdykningar i SEO, bygger på din annonsering med sådant som  programmatic och mycket mycket annat.

Det finns inga projekt som är för små eller för stora. Allt börjar med dig som kund och dina förutsättningar och behov. Dessutom ser jag till att du har full koll på allt som händer och tillsammans jobbar vi för att du ska nå dina mål på bästa sätt efter vad du har för förutsättningar, behov och vilka resurser du har. Målen ser vi till är realistiska och nåbara. 

Expert inom marknadsföring, digital projektledning, social media och strategi – Marknadsföringsbyrå i miniformat

Jag är som en marknadsföringsbyrå fast i miniformat. Det innebär att jag jobbar med allt från projektledning till marknadsföring till strategi beroende efter vad du som kund har för behov. Det spelar ingen roll vart i Sverige ditt företag finns, även fast jag har min bas i Skåne jobbar jag med bolag både i Stockholm, Malmö och ja – till stor del över hela landet. 

Dessutom är jag duktig på social media, google ads, jobbar med texter i ChatGPT och analytics och har bra förståelse för SEO-optimering(Speciellt on Page Optimization) och WordPress. Sedan har det hänt att jag gjort mycket annat, bland annat har jag jobbat som kommunikatör för kunds räkning och fixar sådant som pressmeddelande, social media och annat. Så man kan säga att jag har många verktyg i min låda.

Med min långa erfarenhet tittar vi på vad ni har för behov tillsammans. Det kan vara allt från att ni behöver sätta upp en ny strategi eller behöver rådgivning till hands on hjälp.

En marknadsföringsbyrå helt enkelt – som täcker alla dina behov.

Ett axplock vart jag jobbat genom åren

IKEA – Projekledare för contentuppdrag (underkonsult)
Publicis Groupe – Paid social media specialist (underkonsult)
Genberg & Co Reklambyrå – Projektledare och producent
Schibsted Sverige (Blocket, Aftonbladet, SvD, Tv.nu, Omni, Klart.se) – Mellanchef för Displayannonsering samt med programmatic
Mindshare – Mellanchef inom digtal media och kampanjhantering på mediabyrå.
Sellbranch (Yahoo!, Twitter, Spilgames m.fl.) – Mellanchef för premium/displayannonsering
Leanops – Konsult inom annonshantering på företag som Bonnier(SF, DN, DI, Resumé m.fl.) samt Familjeliv, Hemnet m.m.

Utbildning inom Digital media och reklam

E-learningdesign, Academedia
Ledarskap, kurs
Presentationsteknik, kurs
Ny som chef, kurs
Systemvetenskap, Stockholms Universitet

Program

Här nedan följer en lista på vad jag som marknadsföringsbyrå jobbar med för program. 

Meta Business Suite (Facebook & Instagram)
Instagram
Linkedin Campaign Manager( LinkedIn)
Pinterest
Google Analytics + GA4
Google Tag Manager
Google Ads
Miro
Canva
Marathon
WordPress
Woocommerce
Trello
Lucidcharts
Affinity Photo
Microsoft Office
Photoshop
Illustrator
Indesign
Later
ChatGPT
Div Annonshanteringsprogram (Adtech, DCM, Appnexus, Adform m.fl.) 

Så behöver ditt företag en digital expert inom marknadsföring eller helt enkelt jobba med en kostnadseffektiv marknadsföringsbyrå i miniformat – hör av dig.

Kontakta mig idag och boka ett möte

eller vill du komma i kontakt med mig eller veta ännu mer vad jag har gjort genom åren så rekommenderar jag att du besöker min LinkedIn-profil